Hur du avaktiverar aviseringar när enheter ansluter till ditt nätverk

Hur du avaktiverar aviseringar när enheter ansluter till nätverket:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Gör något av följande:
    • Gå till blocket Smarthem och klicka på knappen Visa i avsnittet Övervakare av smarthem.
    • I programmets huvudfönster klickar du på knappen Visa under avsnittet Övervakare av smarthem.
    • Klicka på länken <network name> som visas i den nedre delen av huvudfönstret.
  3. I fönstret Övervakare av smarthem klickar du på knappen Horisontella prickar bredvid nätverket och väljer objektet Avaktivera aviseringar.

Kaspersky-programmet kommer inte längre att visa dig aviseringar om några enheter ansluter till detta nätverk.

Du kan också avaktivera aviseringar för det valda nätverket när programmet visar ett meddelande om att en enhet har anslutit sig till det här nätverket. För att göra detta, klicka på länken Avaktivera aviseringar för detta nätverk i aviseringsfönstret.